Fjalor Thai - Anglisht:

อาหารทะเล

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "อาหารทะเล":
Thai Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "อาหารทะเล" në anglisht.
 
Deri tani, 267,087 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 1,416.
Tags: อาหารทะเล, seafood, Thai - Anglisht Fjalor, Thai, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Thai, shërbimit të përkthimit Thai- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga thai-english-dictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0268 / 0.0179 (35)
Mbrapsht në krye